Professionele Website

Realistisch Lage Prijs

20945386_preview_rev_1

Wij werken met

Hoe Het werkt

Wij richten ons voornamelijk op kleine bedrijven en freelancers die professionele en betaalbare websites willen laten maken. Wij zijn trots op de kwaliteit, aandacht en klatenservice die wij bieden. Ook nadat de website  is voltooid en opgeleverd gaan onze services door d.m.v. onderhoud. Wil je een professionele WordPress laten website bouwen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Goedkoop website laten maken
website laten maken
website laten maken
website laten maken

UI/UX Design

Ons uiteindelijke doel  is om tot een betere en vriendelijkere gebruikerservaring te komen op uw website.
Dit doen wij door ons te richten op de totale gebruikerservaring en door er voor te zorgen dat uw interface werkt op ieder soort appartaat. Van telefoon tot en laptop en alles er tussen in.

Eigen beheersysteem

Wij creëren uw professionele website naar uw wensen en in uw eigen huiskleuren met WordPress CMS en Shopify.

Door deze CMS kunt u eenvoudige zelf aanpassingen maken op uw nieuwe website

website laten maken
wordpress website laten maken
goedkoop website laten maken

Wij zorgen voor uw identiteit

in een digitale wereld

Onze Realistische Plannen

Onderhoud

Bouwen

FAQ

Veel voorkomende vragen

Mogelijk staat uw vraag hier tussen

Hoelang het duurt om een website te bouwen hangt af van de grote van de website en welke “features” de website nodig heeft voor uw onderneming.
We werken met korte communicatielijnen en zijn daardoor goedkoop en snel. Je kunt bij ons een website laten maken die in een week online kan zijn. Je communiceert direct met ons zodat we ook direct voor je aan de slag kunnen. Een wijziging in de content kan binnen 24 uur verwerkt zijn!

Wij creëren uw professionele website naar uw wensen en in uw eigen huiskleuren met WordPress CMS

Door deze CMS kunt u eenvoudige zelf aanpassingen maken op uw nieuwe website.

Ja, er zijn zoveel verschillende apparaten waarop je gevonden kunt worden. Het is heel belangrijk dat iedere bezoeker uw website goed kan zien, wij focussen dan ook op een UI/UX design. Dit zorgt er dat iedereen van jouw website genieten, ongeacht welk scherm.

Dit kan zeker. Door de domeinnaam + hosting die wij gebruiken krijgt je de mogelijkheid om zoveel mailadressen aan te maken als dat jij nodig hebt.

Is jouw domeinnaam bijvoorbeeld websiteonline.com, dan kan jij bijvoorbeeld een mailadres aanmaken zoals; info@websiteonline.com. Alles voor de @ kan je zelf verzinnen.

Je krijgt een volledig goed werkende webshop, met alles wat je van een webshop mag verwachten. (mooie website, producten, betaalmogelijkheden, verzendingen etc…) 

Je kunt je webshop dan ook zelf aanpassen. Wij werken samen met WooCommerce, wat het beheersysteem gemakkelijk maakt en waardoor u gemakkelijk zelf aanpassingen kan maken. Je krijgt dan inloggegevens en een goede uitleg hoe jij dit zelf kunt beheren. Producten toevoegen is niet zo lastig. 

Dat kan zeker… Vaak raden wij een account bij Mollie aan, omdat Mollie het mogelijk maakt om met alle mogelijke betaalmiddelen transacties te ontvangen en hiervoor een kleine bijdrage vraagt en je hierdoor niet vastzit aan abonnementskosten.

Contact

Get In Touch

[forminator_form id=”2837″]

KVK: 87402548

BTW: NL004412968B11